Cole-Parmer blir en del av Antylia Scientific

Nytt navn for Cole-Parmer-konsernet

Det nye offisielle navnet for Cole-Parmer-konsernet er Antylia Scientific, og dette skjer med virkning fra 24. februar 2021. Hovedårsaken til denne endringen er at Cole-Parmer de siste årene har vært gjennom en kraftig vekst med mange nye og viktige satsningsområder. For Cole-Parmer er dette riktig tidspunkt for å etablere en felles identitet under et nytt, samlende konsernnavn. Antylia Scientific blir hovednavnet til konsernet. Cole-Parmer og Masterflex fortsetter som en egne avdelinger, sammen med Environmental Express, Traceable og ZeptoMetrix.

Fakta om Cole-Parmer

Cole-Parmer (Cole-Parmer Instrument Company, LLC) ble grunnlagt i 1955 av Jerry Cole og John Parmer i Chicago, Illinois, USA. Gjennom mer enn 65 år har Cole-Parmer vokst til å bli et internasjonalt storkonsern, med et globalt nettverk av mer enn 150 lokale forhandlere. Cole-Parmer er i dag en av verdens ledende leverandører av industri- og laboratorieutstyr, måleinstrumenter og forbruksmateriell.

Cole-Parmers imponerende vekst

Cole-Parmer-konsernet har gjennom de siste årene satset betydelig for å styrke sin posisjon som en av verdens ledende produsenter av laboratorieutstyr og måleinstrumenter. Gjennom en rekke oppkjøp har Cole-Parmer hatt en kraftig vekst. Her er en oversikt med de viktigste hendelsene de siste årene:

  • 2015: Cole-Parmer kjøpte den britiske produsenten Bibby Scientific, med kjente merkevarer som Electrothermal, Jenway, PCRmax, Stuart Equipment og Techne.
  • 2015: Cole-Parmer kjøpte den sveitsiske pumpeprodusenten Ismatec.
  • 2015: Cole-Parmer kjøpte den amerikanske produsenten Environmental Express.
  • 2017: Cole-Parmer kjøpte den amerikanske produsenten Argos Technologies.
  • 2017: Cole-Parmer kjøpte Control Company (nå kjent som Traceable).
  • 2017: Cole-Parmer kjøpte den britiske distributøren Kinesis.
  • 2017: Cole-Parmer kjøpte den amerikanske produsenten Vaplock.
  • 2020: Cole-Parmer kjøpte den amerikanske produsenten ZeptoMetrix.
  • 2020: Cole-Parmer kjøpte den amerikanske produsenten Zefon.

Fakta om Antylia Scientific

Antylia Scientific er opptatt av å levere produkter av høy kvalitet sammen med bransjens beste kundeservice. Antylia Scientific tilbyr innovative produkter i internasjonal toppklasse, med fokus på biofarmasøytisk industri, miljøvitenskap og livsvitenskap. Antylia Scientific tilbyr over 200.000 forskjellige produkter, og har produktspesialister med høy kompetanse og lang erfaring som gjerne kan hjelpe deg med å finne det rette produktet for ditt behov. Antylia Scientific har hentet inspirasjon fra det greske ordet «αντλία» (antlía), som betyr pumpe.

Hva betyr dette for deg som kunde?

Når Cole-Parmer nå blir en del av Antylia Scientific, er det viktig å vite at dette får minimale konsekvenser for deg som kunde. Konsernet fortsetter med de samme eierne, og de samme ansatte og med det samme globale nettverket av 150 lokale forhandlere. For deg som kunde blir alt som før («business as usual»). LabMo AS er fremdeles autorisert norsk forhandler, både for Cole-Parmer og for Antylia Scientific. Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon.

Les mer om Antylia Scientic

Se video om Antylia Scientific


Pumpeskolen


Flere aktuelle saker


Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet med alle publiserte artikler.