Genial modulbasert magnetrører

Cole-Parmer elements er en genial modulbasert magnetrører i byggesettform. Med denne magnetrøren kan du selv bestemme antall enheter og plassering av modulene, slik at det passer inn på din laboratoriebenk slik du selv ønsker. Fra før av finnes det mange magnetrørere på markedet som tilbyr såkalt flerposisjon eller multiposisjon funksjon, men disse er ofte både plasskrevende og kostbare. Det er rett og slett vanskelig å få plass til dem både på laboratoriebenken og i innkjøpsbudsjettet. Dessuten er de lite fleksibelt utformet og som oftest låst i forhold til et gitt antall posisjoner (som selvfølgelig ikke passer med ditt behov).

Cole-Parmer elements modulbasert magnetrører
Visste du at du selv kan bestemme hvordan din flerposisjon-magnetrører skal se ut? Cole-Parmer elements gir deg en fleksibel, modulbasert magnetrører, som du bygger akkurat slik som du ønsker. Og senere kan du bygge noe helt nytt eller utvide den!

Få full frihet i dine miksebehov

Cole-Parmer elements-serien er en av de første magnetrørerne på markedet som tilbyr flerposisjonsfunksjon i form av modulbaserte magnetrørere i byggesettform, slik at du selv kan bestemme både nøyaktig antall posisjoner og plasseringen av de forskjellige enhetene. Du kan koble samme opptil 10 enheter på hver kontrollenhet, slik at akkurat de miksebehovene du har kan oppfylles. Du kan for eksempel kjøpe 2-3 enheter først, og senere utvide til flere enheter etter hvert som forsøkene dine utvides. Magnetrørene har topp-plate i korrosjonsbestandig glass med en diameter på 9,5 cm. og med en rørekapasitet på opptil 1 liter væskevolum. Enhetene settes sammen som et byggesett, enten via en vanntett USB direktetilkobling, eller via de medfølgende kablene dersom du ønsker litt avstand mellom enhetene. Dermed får du full frihet til å designe den konfigurasjonen som passer til ditt arbeidsområde. Magnetrører-enhetene selges enkeltvis og i sett, men må alltid kobles til en kontrollenhet for å kunne fungere. Kontrollenheten kan regulere hastigheten på magnetrørerne fra 100 rpm til 1500 rpm. Du kan velge mellom enveis røremodus (røring i innstilt hastighet med samme retning hele tiden) eller toveis røremodus (røring i innstilt hastighet med skiftende retning hvert 45. sekund). Timer-funksjonen kan bli stilt inn som kontinuerlig røring, eller som nedtelling opptil 9 timer.

Cole-Parmer elements er en ny serie magnetrører, som Cole-Parmer lanserte i mai 2019. Det finnes tre forskjellige varenummer for Cole-Parmer elements modulbaserte magnetrørere i byggesettform:

  • EW-84003-80: Cole-Parmer elements komplett grunnsett med 4 røre-enheter og 1 kontrollenhet
  • EW-84003-81: Cole-Parmer elements modulbasert magnetrører, 1 kontrollenhet
  • EW-84003-82: Cole-Parmer elements modulbasert magnetrører, sett med 4 røre-enheter

Du kan lese mer om de nye Cole-Parmer elements modulbaserte magnetrørere, ved å besøke Coleparmer.com:

https://www.coleparmer.com/p/cole-parmer-elements-modular-magnetic-stirrer/73182

Ønsker du mer informasjon om de nye Cole-Parmer elements modulbaserte magnetrørere? Eller ønsker du generell informasjon om magnetrørere med og uten varme? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med mer informasjon!Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen