Cole-Parmer Scientific Experts

LabMo AS er autorisert norsk forhandler for Cole-Parmer (www.coleparmer.com). Helt siden 1955, har det amerikanske selskapet Cole-Parmer vært en ledende global aktør som leverandør av laboratorieutstyr, industrielt utstyr og forbruksartikler. Cole-Parmer er spesialister innenfor temperaturmåling, temperaturkontroll og produkter for væskehåndtering, med et stort utvalg av pumper spesielt utviklet både for laboratorier, forskning og industri.

Cole-Parmer sørger for pålitelig leveranse til alle våre kunder gjennom sitt «state-of-the-art» distribusjonssenter som ligger i Vernon Hills i Illinois, USA. Distribusjonssenteret og hovedlageret er på 14.000 kvadratmeter, og har over 100.000 ulike produkter tilgjengelig til enhver tid. I tillegg har Cole-Parmer de siste årene bygget opp et europeisk sentrallager i Storbritannia.

I tillegg til Cole-Parmers mangfoldige produktutvalg, er Cole-Parmer kjent for å tilby eksepsjonell kundeservice og teknisk hjelp.

Cole-Parmer-Team-UK
Cole-Parmer sitt team av produktspesialister i England.

Som autorisert norsk forhandler for Cole-Parmer, har vi et tett samarbeid både med Cole-Parmer sitt hovedkontor i USA, og med Cole-Parmer sitt europeiske hovedkontor i Storbritannia. Spørsmål som vi ikke kan svare på her i Norge, blir videresendt til dedikerte fagpersoner i USA og Storbritannia. Som kunde hos oss kan du stole på at du får hjelp til å velge det riktige produktet for ditt behov, og at Cole-Parmers team av høyt utdannende og erfarne produktspesialister alltid står klar til å hjelpe deg med eventuell feilsøking av eksisterende utstyr eller rådgivning i viktige tekniske spørsmål.

Cole-Parmer har mer enn 100.000 produkter i sin katalog, du kan se hele vareutvalget på Cole-Parmer sin nettside: Coleparmer.com