Vilkår for bruk av informasjonskapsler/cookies

En leverandør sin bruk av «cookies» (informasjonskapsler) er regulert i Lov om elektronisk kommunikasjon («Ekomloven») §2-7. LabMo Laboratorieutstyr AS har tilpasset alle sine tjenester i henhold til gjeldende lovverk.

Hva er en informasjonskapsel/Cookie?

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på en brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor ofte brukeren beveger seg rundt på nettstedet.
Informasjonskapsler kan være nyttig for både eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjon som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves som mer brukervennlig og tilpasset. De fleste moderne nettlesere aksepterer cookies automatisk som standard, men du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at cookies ikke blir akseptert.

Informasjonskapsler/cookies hos LabMo Laboratorieutstyr AS (Labmo.no)

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilke type nettleser man bruker på våre sider, type bredbåndsleverandør (IPS), operativsystem, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon. Informasjonen vi samler inn brukes til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Labmo.no kan også benytte informasjonskapsler/cookies som brukes ved for eksempel annonsetjenester (som remarketing) og «widgets» fra sosiale nettverkstjenester.
Vi setter informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for:
– Google Analytics
– Google AdWords
– Google Tag Manager
– Bing Ads
– Facebook
– Woocommerce nettbutikk

Samtykke

Ved å bruke Labmo.no, samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at informasjonskapsler/cookies ikke blir akseptert.

Pålogging i Labmo sin nettbutikk

For å logge deg på med brukernavn/passord på en kundeprofil i Labmo sin nettbutikk, må nettleseren akseptere bruk av cookies. Pålogging bruker cookies for å holde liv i en verifisert sesjon, og utelukkende til dette. Tjenesten bruker ikke cookies i noen annen sammenheng. LabMo Laboratorieutstyr AS forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene for bruk av informasjonskapsler/cookies i henhold til norsk lov uten videre varsel.