Kan jeg bestille varene direkte på Coleparmer.com?

Nei, som norsk kunde kan du ikke bestille varene direkte på Coleparmer.com. Du vil uansett bli henvist til oss som er autorisert norsk forhandler for videre hjelp. Den letteste og raskeste måten å bestille på er derfor at du tar direkte kontakt med oss. Du kan selvfølgelig først benytte  Coleparmer.com som en varekatalog, og finne frem til produktene du ønsker å bestille. Husk å notere ned de aktuelle varenumrene (item # EW-12345-67) og antallet det gjelder. Deretter kontakter du oss direkte. Vi hjelper deg videre med pristilbud i norske kroner og bestilling av varer til norsk adresse. Kontakt oss via e-post eller telefonnummer som du finner på vår kontaktinformasjon.

Har dere et minsteantall for bestilling eller et minimum ordrebeløp?

Nei, generelt er det ikke et minsteantall for bestilling eller minimum ordrebeløp på våre varer. På enkelte varer vil det likevel være et minsteantall for bestilling, vi gir deg da beskjed dersom dette er aktuelt. Vennligst vær oppmerksom på at vi har innført et småordregebyr på varebestillinger under kr 1500,- (eks mva). Se også neste spørsmål.

Har dere et småordregebyr?

Ja, enkeltordrer under kr 1500,- (eks mva) blir belastet med et småordregebyr. Vi har innført dette fordi vi ønsker å vise miljøhensyn. Vi oppfordrer våre kunder til å samle flere varer i hver bestilling. Dette vil da redusere miljøbelastningene knyttet til emballasje, frakt og transport. Du unngår småordregebyret hvis du bestiller varer for mer enn kr 1500,- (eks mva).

Tar dere i mot bestillinger fra privatpersoner?

Vi selger kun til norske bedrifter, foretak og organisasjoner registrert i Brønnøysundregisteret (næringskjøp), ikke til privatkunder (forbrukerkjøp).

Har dere en gratis katalog jeg kan få tilsendt?

Vi anbefaler at du leser Cole-Parmer katalogen med detaljerte produktoversikter, tekniske veiledninger, hjelpsomme kjøpeguider og nyttige tips og råd. Du kan laste ned en digital kopi og lese katalogen i PDF-versjon. Ønsker du å få Cole-Parmer katalogen gratis tilsendt? Fyll ut skjemaet og send inn din katalogbestilling her!

Åpner dere snart en norsk nettbutikk for Cole-Parmer?

Vi arbeider for tiden med å bygge vår nye norske nettbutikk, og denne vil bli lansert så snart den tekniske plattformen er ferdig testet. I første omgang vil vi lansere en norsk nettbutikk med en produktkatalog som inneholder et begrenset utvalg av de mest populære produktene fra Cole-Parmer. Meld deg på vårt nyhetsbrev dersom du ønsker å få tilsendt e-post når den norske nettbutikken åpner.

Kan jeg benytte et produkt med 120 V og 60 Hz i Norge?

Vær oppmerksom på at du ikke kan benytte et produkt med 120 V og 60 Hz i Norge. Husk at Coleparmer.com også selger produkter til det amerikanske markedet, og at noen av produktene (som er spesifisert med 120 V og 60 Hz) kun er beregnet for bruk i USA. Noen av produktene leveres som kombinert 120/230 V og 50/60 Hz, slik at du selv stiller inn korrekt spenning med en bryter. For de fleste produktene er det imidlertid viktig at du sjekker at du velger en modell beregnet for det europeiske markedet, som er CE-merket, og som er 230 V og 50 Hz. Vi hjelper deg alltid med å kontrollere at du får produkter med korrekt spenning når vi sender deg pristilbud.

Denne siden oppdateres kontinuerlig, og flere vanlige spørsmål og svar vil bli tilgjengelig snart.

Dersom du fremdeles har spørsmål eller lurer på noe, kan du kontakte vårt kundesenter.