Spektrofotometer med skylagring – CPLive

Innholdsoversikt

Add a header to begin generating the table of contents

Den britiske produsenten Jenway, som ble kjøpt opp av Cole-Parmer i 2017, har nettopp utvidet sin serie med spektrofotometre med innebygget skybasert datalagring – CPLive.

Jenway 7415 UV-Visible Spektrofotometer med CPLive skybasert datalagring
Jenway 7615 UV-Visible Spektrofotometer med CPLive skybasert datalagring

Tidligere i 2019 lanserte Jenway sin 74-serie, med enkeltstråle-teknologi (Single Beam Technology), som det første spektrofotometeret med innebygget skybasert datalagring – CPLive. Nå lanseres 76-serien med dobbeltstråle-teknologi (Split Beam Technology) og CPLive skybasert datalagring. Split beam optikken i 76-serien sørger for forbedret nøyaktighet og reproduserbarhet for bølgelengde (Wavelength Accuracy: ± 2nm, Wavelength Reproducibility: ± 0.5nm).

Jenway sin nye 76-serie med spektrofotometre har en stor og brukervennlig 7″ berøringsskjerm (touchscreen) med HD oppløsning og farger. 76 serien har innebygget internminne på 10 GB, og den har to USB porter for ekstern datalagring på minnepenner og en USB port for tilkobling av skrivere. Tjenesten CPLive («CPLive Cloud Connectivity») innebærer at spektrofotometeret leveres med en innebygget skybasert datalagringtjeneste. Med CPLive kan du trygt og sikkert lagre data om prøveresultater og protokoller i en skybasert datalagringtjeneste (levert av Microsoft Azure). CPLive gjør det enkelt å både arkivere og å dele data, både mellom en eller flere brukere, og mellom ett eller flere spektrofotometre. Den nye 76-serien med spektrofotometre er svært velegnet både for bruk i undervisning på skoler og universiteter, og til profesjonell bruk i farmasøytisk og bioteknologisk industri. Den kan med stor fordel benyttes til rutinearbeid med prøveanalyser for industriell kvalitetskontroll. Jenway leverer et stort utvalg av tilbehør til spektrofotometrene, slik at du kan være trygg på at alle dine applikasjonsbehov blir dekket. 76 serien består av en modell, som fås i to ulike farger: svart eller hvitt. Modell 7615 har Xenon lampe, og dekker det ultrafiolette/synlige område (UV/Vis spektrofotometer), med bølgelengdeområde fra 198 nm til 1000 nm.

Jenway tilbyr tjenesten CPLive med skybasert datalagring
Jenway tilbyr tjenesten CPLive med skybasert datalagring. Du kan selv bestemme hvilke brukere som skal ha tilgang og hvilke instrumenter som skal være tilknyttet. Alle data – enkelt tilgjengelig, hvor som helst, når som helst.

Jenway sin nye 74-serie med spektrofotometre finnes som følgende forskjellige utgaver:

  • EW-83056-21: Jenway 7410 Scanning Visible Spectrophotometer with CPLive Cloud Connectivity
  • EW-83056-22: Jenway 7415 Scanning UV/Visible Spectrophotometer with CPLive Cloud Connectivity
  • EW-83056-23: Jenway 7415 Nano Scanning Micro-Volume Spectrophotometer with CPLive Cloud Connectivity

Jenway sin nye 76-serie med spektrofotometre finnes som følgende forskjellige utgaver:

  • EW-83056-26: Jenway 7615 Scanning UV/Visible Spectrophotometer with CPLive Cloud Connectivity; White
  • EW-83056-36: Jenway 7615 Scanning UV/Visible Spectrophotometer with CPLive Cloud Connectivity; Black

Du kan lese mer om de nye spektrofotometrene fra Jenway på Cole-Parmer sin nettside:

https://www.coleparmer.com/cplive-cloud-enabled-devices

Ønsker du pristilbud eller mer informasjon om de nye spektrofotometrene fra Jenway? Eller ønsker du generell informasjon om spektrofotmetre? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med mer informasjon!


Les mer i samme kategori:

Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen