Jenway spektrofotometer med skybasert datalagring

Den innovative produsenten Jenway, som ble kjøpt opp av Cole-Parmer i 2017, har lansert en helt ny serie med spektrofotometre med innebygget skybasert datalagring – CPLive.

Jenway 7415 UV-Visible Spektrofotometer med CPLive skybasert datalagring
Jenway 7415 UV-Visible Spektrofotometer med CPLive skybasert datalagring

Jenway sin nye 74 serie med spektrofotometre har en stor og brukervennlig 7″ berøringsskjerm (touchscreen) med HD oppløsning og farger. 74 serien har innebygget internminne på 10 GB, og den har to USB porter for ekstern datalagring på minnepenner og en USB port for tilkobling av skrivere. Tjenesten CPLive («CPLive Cloud Connectivity») innebærer at spektrofotometeret leveres med en innebygget skybasert datalagringtjeneste. Med CPLive kan du trygt og sikkert lagre data om prøveresultater og protokoller i en skybasert datalagringtjeneste (levert av Microsoft Azure). CPLive gjør det enkelt å både arkivere og å dele data, både mellom en eller flere brukere, og mellom ett eller flere spektrofotometre. Den nye 74 serien med spektrofotometre er svært velegnet både for bruk i undervisning på skoler og universiteter, og til profesjonell bruk i farmasøytisk og bioteknologisk industri. Den kan med stor fordel benyttes til rutinearbeid med prøveanalyser for industriell kvalitetskontroll. Jenway leverer et stort utvalg av tilbehør til spektrofotometrene, slik at du kan være trygg på at alle dine applikasjonsbehov blir dekket. 74 serien består av tre ulike modeller. Modell 7410 har Tungsten halogen lampe, og dekker det synlige område, såkalt Visible spektrofotometer, med bølgelengdeområde fra 320 nm til 1000 nm. Modell 7415 og modell 7415 Nano har Xenon lampe, og dekker det ultrafiolette/synlige område, såkalt UV/Visible spektrofotometer, med bølgelengdeområde fra 198 nm til 1000 nm.

Jenway tilbyr tjenesten CPLive med skybasert datalagring. Du kan selv bestemme hvilke brukere som skal ha tilgang og hvilke instrumenter som skal være tilknyttet. Alle data - enkelt tilgjengelig, hvor som helst, når som helst.
Jenway tilbyr tjenesten CPLive med skybasert datalagring. Du kan selv bestemme hvilke brukere som skal ha tilgang og hvilke instrumenter som skal være tilknyttet. Alle data – enkelt tilgjengelig, hvor som helst, når som helst.

Her er en video fra Cole-Parmer som viser mer om Jenway 7415 spektrofotometer:

Les mer på Cole-Parmer sin nettside:
https://www.coleparmer.com/cplive-cloud-enabled-devices


Pumpeskolen


Flere aktuelle saker


Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet med alle publiserte artikler.