Spar penger med Kinesis deuteriumlamper

Den britiske leverandøren Kinesis har mer enn 15 års erfaring med produksjon og distribusjon av deuteriumlamper (D2-lamper, detektorlamper) til kromatografidetektorer og til spektrofotometre, samt hulkatodelamper (hollow cathode lamps – HCL) til atomabsorpsjonsspektroskopi (atomic absorption spectroscopy – AAS). Kinesis ble etablert i 1997, og har på kort tid bygget seg opp som en ledende global leverandør av utstyr, tilbehør, forbruksartikler og forbruksmateriell til kromatografi, prøveoppbevaring, prøvepreparering, spektroskopi og væskehåndtering. I 2018 ble Kinesis kjøpt av Cole-Parmer, og siden da har LabMo AS vært autorisert norsk forhandler for Kinesis.

Fakta om Kinesis deuteriumlamper:

  • Kinesis er verdens største produsent av tredjeparts deuteriumlamper, og selger årlig mer enn 8000 lamper globalt.
  • Kinesis levererer deuteriumlamper som er kompatible med 90 % av den globale instrumentparken, inkludert ledende merker som Agilent, Dionex, Hitachi, Jasco, Merck Millipore, Perkin Elmer, Thermo Fisher Scientific, Shimadzu, Varian og Waters.
  • Kinesis samarbeider med to av verdens største lampeprodusenter, som også produserer  originallampene som selges av instrumentprodusentene. Det betyr at erstatningslampene som Kinesis produserer er av tilsvarende kvalitet som instrumentprodusentenes originallamper.
  • Kinesis har garanti på alle sine lamper. Garantitiden er 2000 timer eller inntil 12 måneder på alle lamper med LL kode (Long-Life), og 1000 timer eller inntil 6 måneder på de lampene som ikke er LL kodet.
  • Kinesis er ISO 9001-sertifisert. Alle lampene Kinesis produserer er sporbare med et unikt serienummer, og hver eneste lampe blir individuelt testet, sertifisert og garantert etter samme spesifikasjoner som originallampene som selges av instrumentprodusentene.
  • Kinesis deuteriumlamper har gjennomsnittlig 30 % lavere utsalgspris enn originallampene som selges av instrumentprodusentene.

Les mer om Kinesis sine produkter på Kinesis sin nettside:
https://kinesis.co.uk/

Du kan også lese mer om Kinesis sine produkter på Cole-Parmer sin nettside:
https://www.coleparmer.com/b/kinesis

Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette Kinesis deuteriumlampen til ditt instrument.

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker mer informasjon.Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen