Spar penger med Kinesis deuteriumlamper

Den britiske leverandøren Kinesis har mer enn 15 års erfaring med produksjon og distribusjon av deuteriumlamper (D2-lamper, detektorlamper) til kromatografidetektorer og til spektrofotometre, samt hulkatodelamper (hollow cathode lamps – HCL) til atomabsorpsjonsspektroskopi (atomic absorption spectroscopy – AAS). Kinesis ble etablert i 1997, og har på kort tid bygget seg opp som en ledende global leverandør av utstyr, tilbehør, forbruksartikler og forbruksmateriell til kromatografi, prøveoppbevaring, prøvepreparering, spektroskopi og væskehåndtering. I 2018 ble Kinesis kjøpt av Cole-Parmer, og siden da har LabMo AS vært autorisert norsk forhandler for Kinesis.

Fakta om Kinesis deuteriumlamper:

  • Kinesis er verdens største produsent av tredjeparts deuteriumlamper, og selger årlig mer enn 8000 lamper globalt.
  • Kinesis levererer deuteriumlamper som er kompatible med 90 % av den globale instrumentparken, inkludert ledende merker som Agilent, Dionex, Hitachi, Jasco, Merck Millipore, Perkin Elmer, Thermo Fisher Scientific, Shimadzu, Varian og Waters.
  • Kinesis samarbeider med to av verdens største lampeprodusenter, som også produserer  originallampene som selges av instrumentprodusentene. Det betyr at erstatningslampene som Kinesis produserer er av tilsvarende kvalitet som instrumentprodusentenes originallamper.
  • Kinesis har garanti på alle sine lamper. Garantitiden er 2000 timer eller inntil 12 måneder på alle lamper med LL kode (Long-Life), og 1000 timer eller inntil 6 måneder på de lampene som ikke er LL kodet.
  • Kinesis er ISO 9001-sertifisert. Alle lampene Kinesis produserer er sporbare med et unikt serienummer, og hver eneste lampe blir individuelt testet, sertifisert og garantert etter samme spesifikasjoner som originallampene som selges av instrumentprodusentene.
  • Kinesis deuteriumlamper har gjennomsnittlig 30 % lavere utsalgspris enn originallampene som selges av instrumentprodusentene.

Les mer om Kinesis sine produkter på Kinesis sin nettside:
https://kinesis.co.uk/

Du kan også lese mer om Kinesis sine produkter på Cole-Parmer sin nettside:
https://www.coleparmer.com/b/kinesis

Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette Kinesis deuteriumlampen til ditt instrument.

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker mer informasjon.


Pumpeskolen


Flere aktuelle saker


Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet med alle publiserte artikler.