Design din egen Stuart magnetrører og varmeplate

Stuart Equipment logo


Den britiske produsenten Stuart Equipment er velkjent for sitt store utvalg av diverse småinstrumenter til laboratoriebenken. Enkle, men viktige apparater, som f.eks. magnetrørere (Magnetic Stirrers), varmeplater (Hot Plates) og magnetrørere med varme (Stirring Hot Plates). I 2017 ble Stuart Equipment en del av Cole-Parmer konsernet, og LabMo AS har siden da vært autorisert norsk forhandler for alle Stuart-produktene. Cole-Parmer og Stuart lanserer nå i samarbeid en rekke nye magnetrørere, varmeplater og magnetrørere med varme.

Stuart Premium magnetrører med varme

Velg din favoritt: Du designer – vi leverer!

En viktig fordel med de nye Stuart magnetrørerne, varmeplatene og magnetrørerne med varme er at du selv kan designe og konfigurere produktet. Du kan selv sette sammen din egen utgave, slik at du best mulig skal oppnå de ønskede egenskapene på utstyret. Først velger du modelltype: Magnetrører, varmeplate eller en magnetrører med varme. Deretter velger du hvilken kontrollenhet du ønsker: Analog, Digital eller Premium kontrollenhet. Alle kontrollenhetene har frontpanel i kjemikaliebestandig glass. Den analoge kontrollenheten er den rimeligste. Den digitale kontrollenheten gir deg mer presis innstilling av temperaturen. Alle utgavene har tilkobling for ekstern temperatursensor. For den analoge og den digitale kontrollenheten kan en ekstern SCT1 temperatursensor (varenr EW-04805-92) kjøpes som ekstrautstyr og tilkobles varmeplaten for presis oppvarming opptil 200°C. En PT100 temperatursensor er inkludert i prisen når du velger Premium kontrollenheten. Premium kontrollenheten består av en 4″ TFT fargeskjerm, hvor både innstilt og faktisk temperatur vises samtidig. Premium utgaven har også mulighet for programmerbare profiler med lagring av individuelle temperatur og hastighetsvalg.

Design-din-egen-Stuart-varmeplate
Du kan designe din egen Stuart magnetrører, varmeplate, eller magnetrører med varme. Velg mellom 3 typer kontrollenheter, 3 typer platetopper og 8 ulike farger.

Kraftige magneter gir rørehastigheter på mellom 50 og 2000 rpm, og muligheten til å blande store volumer opp til 15 L. Som en ekstra sikkerhetsfunksjon blinker en rød varsellampe når platetemperaturen overstiger 50°C, selv om enheten er slått av eller koblet fra.

Velg 15×15 cm platetopp i keramisk glass (oppvarmet areal 12×12 cm) eller 15×15 cm platetopp i aluminium med keramisk overflatebelegg (oppvarmet areal 15×15 cm). Den keramiske glassplaten har kalde ytterkanter, tåler kjemikaliesøl, er lett å rengjøre og gir svært høye platetemperaturer opp til 450°C, med et 500 Watt varmeelement. I tillegg sikrer den hvite overflaten svært god synlighet på fargeendringer i væsken. Den keramiske belagte aluminiumsplaten tilbyr utmerket varmeoverføring på hele platetoppen, rask oppvarming opp til 325°C, med et 700 Watt varmeelement, jevn temperaturfordeling og er kjemikaliebestandig.

Premium utgaven kan leveres i åtte forskjellige farger: hvit, svart, blå, lilla, lysegrønn (avocado), oransje (tangerine), rød og fiolett. På den måten kan du selv velge din favorittfarge, eller du kan synliggjøre ulike arbeidsoppgaver i forhold til fargevalg. (Eksempel: blå = røre, rød = varme, fiolett = både røre+varme).

BioCote anti-mikrobiell beskyttelse

Alle Stuart produktene, også de nye magnetrørerne, varmeplatene og magnetrørerne med varme, leveres med BioCote teknologi, som gir anti-mikrobiell beskyttelse og sørger for et tryggere og mer hygienisk laboratoriemiljø.

BioCote er en sølvionbehandling som hjelper til med å redusere nivåer av bakteriell forurensning i laboratorieutstyr, og gjør det enklere for brukerne å overholde prinsippene for god laboratoriepraksis. BioCote-overflaten hemmer bakterienes evne til å reprodusere, slik at bakteriene naturlig dør ut, normalt en reduksjon på opptil 99% innen 8 timer.

Hos Coleparmer.com kan du kan lese mer om BioCote på alt utstyr fra Stuart:

https://www.coleparmer.com/tech-article/biocote-antimicrobial-technology-on-stuart-lab-equipment

Du kan lese mer om Stuart magnetrørerne, varmeplatene og magnetrørerne med varme ved å besøke Coleparmer.com:

https://www.coleparmer.com/configurator/stuart-stirrers-and-hot-plates

Ønsker du mer informasjon om magnetrørerne, varmeplatene og magnetrørerne med varme? Eller ønsker du informasjon om annet laboratorieutstyr fra Stuart og Cole-Parmer? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med mer informasjon!


Pumpeskolen


Flere aktuelle saker


Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet med alle publiserte artikler.