Vår nettbutikk lanseres snart

Vi arbeider for tiden med å bygge vår nye norske nettbutikk, og denne vil bli lansert snart. Mens du venter på vår norske nettbutikk kan du lese mer om Cole-Parmer sine produkter på den amerikanske nettsiden: www.coleparmer.com.

Kan jeg bestille varer direkte på Coleparmer.com?

Nei, som norsk kunde kan du ikke bestille varene direkte på Coleparmer.com. Du vil uansett bli henvist til oss som er autorisert norsk forhandler for videre hjelp. Den letteste og raskeste måten å bestille på er derfor at du tar direkte kontakt med oss. Du kan selvfølgelig først benytte den amerikanske nettsiden www.coleparmer.com. som en varekatalog, og finne frem til produktene du ønsker å bestille. Husk å notere ned de aktuelle varenumrene (item # EW-12345-67) og antallet det gjelder. Deretter kontakter du oss direkte, så hjelper vi deg videre med pristilbud i norske kroner og bestilling av varer til norsk adresse.

Bestill en gratis katalog!

Ønsker du å få Cole-Parmers hovedkatalog gratis tilsendt? Fyll ut skjemaet og send inn din katalogbestilling her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å få beskjed når vi åpner vår nye nettbutikk? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du tilgang på eksklusive kampanjer og rabatter, samt informasjon om aktuelle produkter, nyheter, råd og tips.