Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Som abonnent på vårt månedlige nyhetsbrev får du tilgang på eksklusive kampanjer og rabatter, samt informasjon om aktuelle produkter, nyheter, råd og tips. Du kan når som helst velge å melde deg av via en lenke nederst i nyhetsbrevene. Registrer deg her:

    Felter merket med stjerne (*) er obligatorisk:    Samtykke *
    Ja takk, jeg ønsker å motta månedlig nyhetsbrev fra LabMo. Jeg aksepterer at LabMo kan lagre min e-postadresse, for å kunne sende meg nyhetsbrev. Jeg kan når som helst si opp abonnementet via lenken nederst i nyhetsbrevene.

    Opplysningene du registrerer her (navn og e-postadresse) blir kun lagret og brukt for å kunne sende deg nyhetsbrev. Opplysningene vil ikke bli gitt bort, lånt ut eller solgt til tredjepart. Vi benytter en ekstern leverandør (MailChimp) for utsending av nyhetsbrev. For LabMo er det viktig å behandle dine personopplysninger med respekt og på en sikker måte og i samsvar med gjeldende lover og regler. Vi tar ditt personvern på alvor, og arbeider derfor i henhold til norsk lov (personopplysningsloven) og EU sine nye personvernregler; General Data Protection Regulation (GDPR). Du kan lese mer om vår personvernerklæring her.