Nytt Masterflex L/S Easy-Load pumpehode

Innholdsoversikt

Add a header to begin generating the table of contents

I mai 2019 lanserte Cole-Parmer en ny serie med Masterflex L/S Easy-Load pumpehoder, Masterflex 7514-serien, og disse nye produktene begynner nå å bli et svært populært valg blant Cole-Parmer sine pumpekunder både i USA og ellers i verden.

Det nye Masterflex pumpehodet fokuserer på enkelhet og brukervennlighet for laboratoriebrukeren. Dette er et velfungerende pumpehode med smarte løsninger som du kan stole på hver dag. En av de største fordelene med det nye pumpehodet er at det tilbyr mye raskere slangebytte på pumpen enn tidligere og gir derfor kraftig redusert vedlikeholdstid.

En annen fordel er nytt, forbedret design og automatisk justering til korrekt slangediameter («automatic tubing retention»). Det nye pumpehodet kan benyttes med følgende slangestørrelser: L/S 13, L/S 14, L/S 16, L/S 25, L/S 17, og L/S 18. Nominelt flowområde er fra 0.06 til 2300 mL/min (ved 1 til 600 rpm).

Det nye pumpehodet har en rotor med fire ruller i rustfritt stål som klemmer og trykker den elastiske slangen mot pumpehuset, i likhet med Easy-Load-II-serien. Pumpehoder som har fire ruller (i stedet for to eller tre) reduserer den pulserende væskestrømmen som normalt finnes på alle typer slangepumper, og sørger for en mye jevnere væskestrøm med lavere pulsering.

Masterflex L/S Easy-Load pumpehode
Cole-Parmer har lansert et nydesignet Masterflex L/S Easy-Load pumpehode, varenummer EW-07514-10, som er tilgjengelig for salg fra midten av mai 2019.

Det finnes fire forskjellige utgaver av det nye pumpehodet. Du kan velge om du skal benytte enten standardslanger («Precision Tubing») eller tykkvegget slanger, såkalt «High-Performance Precision Tubing», og du kan velge om du skal benytte Open-Head Sensor eller ikke.

  • EW-07514-10: Standardslange («Precision Tubing»), uten Open-Head Sensor
  • EW-07514-30: Standardslange («Precision Tubing»), med Open-Head Sensor
  • EW-07514-12: «High-Performance Precision Tubing», uten Open-Head Sensor
  • EW-07514-32: «High-Performance Precision Tubing», med Open-Head Sensor

Den amerikanske pumpeprodusenten Masterflex ble kjøpt av Cole-Parmer i 1968, og i mer enn 50 år har den anerkjente pumpeprodusenten vært en viktig del av Cole-Parmer konsernet. Masterflex og Cole-Parmer er kjent for å produsere pumper av svært høy kvalitet.

Ønsker du mer informasjon om de nye Masterflex pumpehodene? Eller ønsker du generell informasjon om slangepumper fra Masterflex eller Ismatec? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med mer informasjon!


Les mer i samme kategori:

Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen