Oppdag kraften til PCR-maskinene fra PCRmax

Den nye Alpha Cycler-serien fra PCRmax brukes av ledende forskningsinstitusjoner og bioteknologiselskaper over hele verden. Hvorfor? Fordi denne PCR-maskinen er kompakt, enkel å bruke og alltid leverer reproduserbare resultater. PCRmax gir deg pålitelige data av høyeste kvalitet, til en pris som er blant de rimeligste i markedet.

Små maskiner som gir optimal plassutnyttelse

Er du lei av store og klumpete instrumenter som stjeler verdifull plass i laboratoriet? Denne PCR-maskinen er spesialbygget for å ha kompakt utforming, og den passer derfor perfekt til trange lokaler med begrenset plass. Som eksempel er den minste modellen (AC-1, enkeltblokk) kun 43 x 26 x 20 cm (LxBxH), og den veier bare 12 kg.

Fleksibel konfigurasjon med en, to eller fire blokker

Alpha Cycler-serien finnes i tre ulike størrelser: AC-1, AC-2 og AC-4. Disse modellene har henholdsvis en blokk, to blokker eller fire blokker. Disse kan leveres i enten 96- eller 384-brønn format, eller i en kombinasjon av begge disse formatene.

Alle blokkene kan styres uavhengig av hverandre, slik at du eventuelt kan kjøre ulike programmer på hver blokk. Ingen andre kompakte PCR-maskiner på markedet tilbyr den samme fleksibiliteten i antall blokker. Med PCRmax har du muligheten til å skalere opp kapasiteten for å møte et økende arbeidsbehov. Som et eksempel kan en ny PCR-maskin gi deg en firdobling av den ordinære kapasiteten. Du kan enkelte overføre programmer og protokoller fra en enhet til en annen.

Dette er den ideelle PCR-maskinen for både små og store laboratorier. Her finner du alltid en løsning som passer perfekt for ditt behov.

PCRmax Alpha Cycler 4 med fire blokker
PCRmax Alpha Cycler 4: En PCR-maskin med fire blokker som styres uavhengige av hverandre. Kan leveres enten i 96- eller 384-brønner format, eller med begge formatene.

Teknologi du kan stole på

Du slipper å bekymre deg for inkonsekvente resultater. PCRmax gir deg teknologien du trenger for å optimalisere prosessen og sikre høyest mulig kvalitet hele veien. Her finner du funksjonalitet som innfrir alle dine forventninger.

PCR-maskinen har blokker med innebygget gradientfunksjon som strekker seg over 12 eller 16 kolonner (for henholdsvis 96- eller 384-brønner), og som kan enkelt kan programmeres fra minimum 1°C til maksimum 29°C.

Åtte individuelle varmekilder (peltier-elementer) styres konituerlig optimalt for å levere best mulig nøyaktighet. Temperaturnøyaktigheten er ±0,25°C (ved 55°C), mens uniformiteten i blokken er ±0,3°C (ved 55°C). Maksimal oppvarmingshastighet er 3,4°C per sekund. Blokkene kan programmeres i et temperaturområde fra 10°C til 100°C (med 4°C i avslutningsfasen).

Det oppvarmede lokket som ligger på toppen av prøvene i temperaturblokken forhindrer fordampning og kondens. Varmen i lokket kan programmeres fra 35°C til 115°C, eller den kan skrus helt av.

Active Sample Cooling-systemet sørger for prøvene dine blir hurtig nedkjølt til 4°C mens lokket forvarmes. På denne måten reduseres faren for at prøvene dine blir skadet eller forurenset.

Brukervennlig meny gir raskere arbeidsflyt

Alpha Cycler-serien er designet med tanke på brukervennlighet og økt effektivitet. Det er superenkelt å starte et nytt program.

På den store og lettbetjente trykkskjermen finner du alltid en liste med alle dine nylige brukte programmer. Herfra er du bare et tastetrykk unna med velge ditt favorittprogram.

Hurtigmenyen hjelper deg med å komme raskest mulig i gang. Du unngår den kjedelige og tidkrevende letingen blant hundrevis av lagrede programmer og protokoller.

Automatisert optimalisering med smart veiviser

PCRmax tilbyr også en rekke med forhåndsinstallerte protokoller som gjør det svært enkelt å komme i gang, også om du er nybegynner eller har liten erfaring med bruk av PCR-maskiner.

For avanserte brukere finnes det en smart veiviser som hjelper deg å lage egendefinerte protokoller og programmer. Veiviseren genererer automatisk alle nødvendige innstillinger, basert på kun noen få brukerdefinerte parametre.

Det intuitive og ukompliserte grensesnittet gjør at Alpha Cycler-serien regnes som en av markedets beste PCR-maskiner, både blant nybegynnere og blant eksperter.

Sikker innlogging med personlig brukerprofil

I miljøer med flere brukere og flere PCR-maskiner på ulike steder, er det en fordel at du kan opprette en personlig, passordbeskyttet brukerprofil.

Du slipper å huske på passordet i den daglige rutinen. Du bare overfører brukerprofilen (inkludert dine favorittprogrammer og protokoller) til en USB-minnepenn.

På den måten har alltid tilgang på dine personlige favorittprogrammer, uansett hvilken PCR-maskin du skal jobbe med. Du plugger minnepennen til USB-inngangen, og straks kan du jobbe videre som om du skulle hatt din egen personlige PCR-maskin.

Med en gang du fjerner minnepennen fra USB-inngangen, logges din brukerprofil ut, og ingen andre får tilgang på dine personlige programmer.

Programmer som du velger å dele med andre brukere, vil selvfølgelig være synlig for alle brukerne.

Du kan også bruke en USB-minnepenn hvis du ønsker å kopiere programmer og protokoller fra en PCR-maskin til en annen (gjelder alle modellene i Alpha Cycler-serien).

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du pristilbud eller mer informasjon om den nye Alpha Cycler-serien fra PCRmax? Vi hjelper deg gjerne, og gir gratis rådgivning. LabMo AS er autorisert norsk forhandler for PCRmax. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med pristilbud og mer informasjon!

Les mer om produktene til PCRmax

Du kan lese mer om Alpha Cycler-serien fra PCRmax på produsentens nettside, eller hos Cole-Parmer:


Les mer i samme kategori:

Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen