Rimelig slangepumpe fra Masterflex

Innholdsoversikt

Add a header to begin generating the table of contents

I mars 2019 lanserte Masterflex en ny serie med kompakte og økonomiske slangepumper, også kalt peristaltiske pumper. Den nye Masterflex pumpeserien (Masterflex L/S Variable-Speed Console Drives) fokuserer på enkelhet og brukervennlighet for laboratoriebrukeren. Dette er en budsjettvennlig pumpe som du kan stole på hver dag, og som passer svært godt dersom du er på jakt etter en billig og rimelig slangepumpe til enkle oppgaver.

Masterflex kompakt slangepumpe med Easy-Load-II pumpehode (EW-07555-05)
Ny kompakt Masterflex L/S slangepumpe som er budsjettvennlig, og fokuserer på enkelhet og brukervennlighet.

En av de største fordelene med slangepumper er at de er velegnet for å pumpe væsker som inneholder partikler, kraftige kjemikaler eller høyt saltinnhold. Siden slangepumpene tåler pumping av sterke kjemiske væsker, er denne type pumpe svært vanlig og populær for bruk i laboratorier. En annen fordel med slangepumper er at de er et utmerket valg som doseringspumpe for bruksområder som krever svært høy nøyaktighet på doseringsvolumene. Les gjerne mer om fordelene og ulempene med slangepumper i vår artikkel Hva er en slangepumpe?.

Den nye Masterflex pumpeserien («Masterflex L/S Variable-Speed Console Drives») har reversibel motor, slik at du enkelt kan styre hvilken retning pumpesystemet skal pumpe. På samme måte som de større pumpene i Masterflex-familien, kan denne pumpen benyttes med alle de populære pumpehodene i Masterflex L/S serien. Det vil si hele 9 ulike typer pumpehoder: Masterflex L/S Standard pumpehode, Masterflex L/S Easy-Load pumpehode, Masterflex L/S Easy-Load II pumpehode (bestselger!), Masterflex L/S Easy-Load 3 pumpehode, Masterflex L/S Flerkanalspumpehode (Multichannel), Masterflex L/S High-Performance pumpehode, Masterflex L/S Cartridge pumpehode, Masterflex L/S PTFE-slange pumpehode, og Masterflex L/S PTFE-diaphragm pumpehode.

Masterflex sin nye slangepumpe er spesielt utformet for å være så kompakt som mulig, den tar derfor lite benkeplass, og måler ikke mer enn 18,3 x 23 x 13,4 cm (B x L x H). Den har en analog variabel hastighetskontroll hvor du styrer hastigheten (±5%), en modell har motorhastighet på 7 til 200 rpm, og en annen modell har motorhastighet på 20 til 600 rpm. Som tilleggsutstyr kan du kjøpe fjernstyrt start og stopp kontroll (via DB9), enten som en fotbryter (EW-77595-35) eller som en håndholdt kontrollenhet (EW-07528-80). Vær oppmerksom på at pumpen finnes i en amerikansk versjon for 115 V (60 Hz) og en europeisk versjon for 230 V (50 Hz).

Den amerikanske pumpeprodusenten Masterflex ble kjøpt av Cole-Parmer i 1968, og i mer enn 50 år har den anerkjente pumpeprodusenten vært en viktig del av Cole-Parmer konsernet. Masterflex og Cole-Parmer er kjent for å produsere pumper av svært høy kvalitet.

Ønsker du mer informasjon om Cole-Parmer sin nye serie med slangepumper? Eller ønsker du informasjon om andre slangepumper fra Masterflex eller Ismatec? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med mer informasjon!


Les mer i samme kategori:

Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen