Robuste magnetrørere og varmeplater fra Cole-Parmer

Den anerkjente britiske produsenten Cole-Parmer Stuart tilbyr laboratorieutstyr av høy kvalitet til lave priser. Den nye Undergrad-serien med rimelige og robuste magnetrørere (stirrers), varmeplater (hotplates) og magnetrørere med varme (hotplate stirrers) har på kort tid blitt et svært populær produkt.

Kraftig magnetrører for opptil 15 liter

Undergrad-serien har kraftige magnetrørere med omrøringshastighet på mellom 100 og 2000 rpm. Motoren er svært sterk, og kan derfor blande væsker i store beholdere opp til 15 liter. Det er også mulig å plassere opptil fire 250 ml-beholdere på den samme platen. Både magnetrørene og varmeplatene er konstruert i solid aluminium. De har en IP-grad på 32, som betyr at de tåler støv og vanndråper. Høy byggekvalitet sikrer lang levetid for produktet. Magnetrørerne leveres med platetopp i rustfritt stål som øker nøyaktigheten på omrøringen.

Varmeplater med temperatur opptil 450°C

Varmeplatene i Undergrad-serien har to ulike materialtyper for platetoppen. Du kan velge mellom en platetopp i keramisk glass eller en platetopp i aluminium med silikonlegering (silicon alloy). Den keramiske glassplaten er på 15 x 15 cm, men har et oppvarmet areal på 12×12 cm. Den har kalde ytterkanter som hjelper å forbygge mot forbrenningsskader. Den tåler kjemikaliesøl, er lett å rengjøre og gir svært høye platetemperaturer opp til 450°C, med et 500 watt varmeelement. I tillegg sikrer den hvite overflaten svært god synlighet på eventuelle fargeendringer i væsken. Aluminiumsplaten med silikonlegering er på 15 x 15 cm, og med tilsvarende oppvarmet areal. Den tilbyr utmerket varmeoverføring på hele platetoppen, rask oppvarming opp til 325°C, med et 700 watt varmeelement, jevn temperaturfordeling og kjemikaliebestandig overflate.

Økt sikkerhet ved undervisningsbruk

Til undervisningsbruk er det en fordel å velge en varmeplate med en keramiske glassplate, siden den har kalde ytterkanter som hjelper å forbygge mot forbrenningsskader. Som en ekstra sikkerhetsfunksjon har alle varmeplatene i Undergrad-serien en blinkende rød varsellampe som tennes når platetemperaturen overstiger 50°C. Denne varsellampen fortsetter å blinke ved høye temperaturer, også selv om enheten blir slått av eller om strømledningen er frakoblet. Denne funksjonen er helt unik for varmeplatene i Undergrad-serien, og gir deg økt trygghet ved undervisningsbruk.

BioCote antimikrobiell beskyttelse

Alle Cole-Parmer Stuart produktene, også de nye Undergrad magnetrørerne, varmeplatene og magnetrørerne med varme, leveres med BioCote teknologi, som har antimikrobielle egenskaper og sørger for et tryggere og mer hygienisk laboratoriemiljø. BioCote er en sølvionbehandling som bidrar med å redusere nivåer av bakteriell forurensning på laboratorieutstyr, og gjør det enklere å renholde produktene. BioCote-overflaten hemmer bakterienes evne til å reprodusere, slik at bakteriene naturlig dør ut, normalt med en reduksjon på 86% i løpet av 15 minutter, og opptil 99% i løpet av 2 timer.

Digital temperaturkontroller som ekstra tilbehør

Alle produktene i den nye Undergrad-serien er kompatibel med Cole-Parmer Stuart SCT2 digital temperaturkontroller som ekstra tilbehør. Med SCT2 digital temperaturkontroller kan du overvåke væsketemperaturen kontinuerlig via den eksterne temperatursensoren i rustfritt stål (PT100). Du kan enkelt stille inn ønsket væsketemperatur mellom 20°C (romtemperatur) og 200°C. Temperaturen holdes deretter konstant med en nøyaktighet på ±0,5°C, og kan enkelt avleses på LED-skjermen.

Cole-Parmer Stuart SCT2 temperaturkontroller for Undergrad varmeplater
Cole-Parmer Stuart SCT2 temperaturkontroller for Undergrad varmeplater.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du pristilbud eller mer informasjon om Cole-Parmer Stuart sin Undergrad-serie med magnetrørerne, varmeplatene og magnetrørerne med varme? Eller ønsker du informasjon om annet laboratorieutstyr fra Cole-Parmer? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med pristilbud og mer informasjon!Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen