Solide laboratoriemiksere fra Cole-Parmer

Cole-Parmers laboratoriemiksere (GP, SP og SD-serien) er perfekt for å utføre ulike røre- og blandeoppgaver på laboratoriet. De leveres med en kraftig motor med maksimumskapasitet på opptil 120 liter og viskositet på opptil 2000 cP, og har også innebyggede sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot motorfeil.

Hva er en laboratoriemikser?

En laboratoriemikser (engelsk: overhead stirrer / overhead mixer), også kjent som agitator eller røreverk, benyttes for omrøring i kjemisk-tekniske prosesser. Laboratoriemikserne er kraftigere enn magnetrørere, og klarer derfor å blande større volum i store industrielle tanker (opptil 120 liter) og blandinger med høy viskositet (opptil 2000 cP). På laboratoriemikserens skaft kan du montere propeller og omrørerblad med variert utforming, slik at du kan skape forskjellige blandingsmønstre (virvelbevegelser) tilpasset ulike prosessbehov.

En laboratoriemikser benyttes for å utføre ulike røre- og blandeoppgaver på laboratorier innen forskjellige felter som bioteknologi, farmasøytisk industri, forsking, kosmetikkindustri, kjemisk industri, lim- og malingsindustri, næringsmiddelindustri og plast- og polymerindustri.

Velg mellom tre ulike serier: GP, SP og SD-serien

Cole-Parmers laboratoriemiksere leveres i tre forskjellige utgaver: GP-serien, SP-serien og SD-serien. Felles for alle utgavene er at de har nøkkelfri chuck med 10 mm diameter, at de er godt beskyttet mot vannsøl (IP44) og at de har innebyggede sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot motorfeil. Sikkerhetsfunksjonene sørger for at laboratoriemikseren automatisk skrus av ved overbelastning eller overoppheting av motoren, og det tennes en varsellampe.

GP-serien

GP-serien er den minste og den rimeligste av Cole-Parmers laboratoriemiksere. Den har en innebygget analog bryter med variabel rotasjonshastighet på mellom 40 og 4000 rpm, og et maksimum dreiemoment (torque) på 6,7 Ncm (9,5 in-oz). Tradisjonell børstemotor med en kapasitet på 1/50 hp. Maksimalt blandingsvolum er 38 liter (ved viskositet på 1 cP). Maksimal viskositet er 100 cP (ved 4 liter). Motorretningen er fast, og kan ikke justeres.

SP-serien

SP-serien er mellomklassen blant Cole-Parmers laboratoriemiksere. Den har et eksternt analogt kontrollpanel med variabel rotasjonshastighet på mellom 50 og 2500 rpm, og et maksimum dreiemoment (torque) på 64 Ncm (91 in-oz) ved 500 rpm. Børsteløs DC motor sørger for en kraftig og holdbar maskin med lang levetid. Motoren har en kapasitet på 1/15 hp og er på 50 W. Maksimalt blandingsvolum er 95 liter (ved viskositet på 250 cP). Maksimal viskositet er 1000 cP (ved 4 liter). Motorretningen er reversibel, og kan styres både forlengs eller baklengs.

SD-serien

SD-serien er den kraftigste av Cole-Parmers laboratoriemiksere. Den har et eksternt digitalt kontrollpanel med variabel rotasjonshastighet på mellom 50 og 2500 rpm, og et maksimum dreiemoment (torque) på 80 Ncm (113 in-oz) ved 500 rpm. Børsteløs DC motor sørger for en kraftig og holdbar maskin med lang levetid. Motoren har en kapasitet på 1/6 hp og er på 120 W. Maksimalt blandingsvolum er 120 liter (ved viskositet på 250 cP). Maksimal viskositet er 2000 cP (ved 4 liter). Motorretningen er reversibel, og kan styres både forlengs eller baklengs.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du pristilbud eller mer informasjon om laboratoriemikserne fra Cole-Parmer? Vi hjelper deg gjerne, og gir gratis rådgivning. LabMo AS er autorisert norsk forhandler for Cole-Parmer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med pristilbud og mer informasjon!

Les mer hos Cole-Parmer

Du kan lese mer om laboratoriemikserne fra Cole-Parmer på produsentens nettside:


Les mer i samme kategori:

Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen