Spex SamplePrep bytter navn til Cole-Parmer

Alle produktene fra Spex SamplePrep bytter nå navn til Cole-Parmer og får samtidig nye modellnavn og varenumre. Endringen skjer med virkning fra 15. sep. 2023. Dette gjelder blant annet følgende produkter:

  1. Spex SamplePrep 2010 Geno/Grinder
  2. Spex SamplePrep 1600 Mini-G
  3. Spex SamplePrep 8000M Mixer/Miller

Cole-Parmer har kjøpt opp Spex SamplePrep

Den amerikanske produsenten Spex SamplePrep er kjøpt opp av Cole-Parmer (et selskap i Antylia Scientific-gruppen). Med dette oppkjøpet ønsker Cole-Parmer å styrke sin posisjon som totalleverandør av laboratorieutstyr til bransjer som bioteknologi, farmasøytisk industri, forskning, livsvitenskap og næringsmiddelindustri. SPEX (som tidligere bestod av merkevarene Spex SamplePrep og Spex CertiPrep) ble kjøpt opp av Cole-Parmer i 2021, og to år senere blir det nå gjennomført en navneendring for alle disse produktene.

Utstyr for prøvepreparering til laboratorier og industri

Spex SamplePrep har spesialisert seg på utstyr for prøvepreparering for bruk i laboratorier og industri. Dette er utstyr som brukes for knusing, nedmaling og pulverisering av prøver i forbindelse med prøvepreparering. I produktporteføljen til Spex SamplePrep finner du produkter som homogenisatorer, industrikverner, industrimøller, knusemaskiner, kryomøller og kulemøller.

Spex SamplePrep sine populære produkter blir nå videreført under navnet Cole-Parmer, og får nye modellnavn og varenumre. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller om du trenger hjelp med å identifisere de nye varenumrene. Vi kan også hjelpe deg med tilbehør og reservedeler til de tidligere Spex SamplePrep-produktene.

Kort om Cole-Parmer

Cole-Parmer er en ledende amerikansk produsent av laboratorieutstyr og vitenskapelige instrumenter. Selskapet ble grunnlagt i 1955 av Jerome Cole og John Parmer, og har sitt hovedkontor i Vernon Hills (Chicago, Illinois) i USA. Cole-Parmer eies i dag av Antylia Scientific. Cole-Parmer har vokst til å bli et internasjonalt selskap, og har blant annet kontorer i Canada, Frankrike, Italia, Storbritannia og Tyskland. I tillegg har Cole-Parmer knyttet til seg over 150 globale forhandlere, og i Norge er det LabMo AS som er autorisert forhandler for Cole-Parmer.

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål, ønsker mer informasjon eller om du vil ha veiledning for å finne de rette Cole-Parmer produktene som dekker ditt behov. Vi hjelper deg gjerne med produktrådgivning og pristilbud!Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen