Stuart labutstyr bytter navn til Cole-Parmer

Alle produktene fra Stuart bytter nå navn til Cole-Parmer og får samtidig nye modellnavn og varenumre. Endringen har skjedd gradvis i perioden juni til desember 2022. Dette gjelder blant annet følgende produkter:

  • Magnetrørere
  • Magnetrørere med varme
  • Varmeplater
  • Risteinkubatorer

Cole-Parmer har kjøpt opp Stuart Equipment

Den britiske produsenten Stuart Equipment er kjøpt opp av Cole-Parmer. Med dette oppkjøpet ønsker Cole-Parmer å styrke sin posisjon som totalleverandør av laboratorieutstyr til bransjer som bioteknologi, farmasøytisk industri, forskning, livsvitenskap og næringsmiddelindustri. Bibby Scientific-gruppen (som bestod av produsentene Electrothermal, Jenway, Stuart og Techne) ble kjøpt opp av Cole-Parmer i 2015, og syv år senere blir nå merkevarenavnene på disse produktene endret.

Basisutstyr for laboratorier og industri

Stuart Equipment har spesialisert seg på diverse basisutstyr for bruk i laboratorier og industri, som f. eks. magnetrørere og varmeplater. Dette er utstyr som benyttes i praktisk talt alle laboratorier, uansett virksomhetens fokus. Stuart har i en årrekke levert de populære magnetrørene i Undergrad-serien, men er også kjent for en rekke andre produkter som kolonitellere, mikrosentrifuger, risteinkubatorer, smeltepunktsapparater og termostatstyrte vannbad. Alle disse produktene blir nå videreført under navnet Cole-Parmer, og får nye modellnavn og varenumre. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller om du trenger hjelp med å identifisere de nye varenumrene. Vi kan også hjelpe deg med tilbehør og reservedeler til de tidligere Stuart-produktene.

Nettsidene til Stuart Equipment stenges

De tidligere nettsidene til Stuart Equipment (www.stuart-equipment.com) er nå stengt. Bibby Scientific sin nettbutikk (www.bibby-shop.com) er også stengt og norske kunder som er interessert i disse produktene anbefales å ta direkte kontakt med LabMo AS, som er autorisert forhandler for Cole-Parmer i Norge.

Kort om Cole-Parmer

Cole-Parmer er en ledende amerikansk produsent av laboratorieutstyr og vitenskapelige instrumenter. Selskapet ble grunnlagt i 1955 av Jerome Cole og John Parmer, og har sitt hovedkontor i Vernon Hills (Chicago, Illinois) i USA. Cole-Parmer eies i dag av Antylia Scientific. Cole-Parmer har vokst til å bli et internasjonalt selskap, og har blant annet kontorer i Canada, Frankrike, Italia, Storbritannia og Tyskland. I tillegg har Cole-Parmer knyttet til seg over 150 globale forhandlere, og i Norge er det LabMo AS som er autorisert forhandler for Cole-Parmer.

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål, ønsker mer informasjon eller om du vil ha veiledning for å finne de rette Cole-Parmer produktene som dekker ditt behov.


Pumpeskolen


Flere aktuelle saker


Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet med alle publiserte artikler.