Techne labutstyr bytter navn til Cole-Parmer

Alle produktene fra Techne bytter nå navn til Cole-Parmer og får samtidig nye modellnavn og varenumre. Endringen har skjedd gradvis i perioden juni til desember 2022. Dette gjelder blant annet følgende produkter:

  • Dri-Block varmeblokker / termostatblokker
  • Prøvekonsentrator (sample concentrator)
  • Kalibreringsbad til laboratorier og industri
  • Termostatstyrte vannbad til laboratorier og industri

Cole-Parmer har kjøpt opp Techne

Den britiske produsenten Techne er kjøpt opp av Cole-Parmer. Med dette oppkjøpet ønsker Cole-Parmer å styrke sin posisjon som totalleverandør av laboratorieutstyr til bransjer som bioteknologi, farmasøytisk industri, forskning, livsvitenskap og næringsmiddelindustri. Bibby Scientific-gruppen (som bestod av produsentene Electrothermal, Jenway, Stuart og Techne) ble kjøpt opp av Cole-Parmer i 2015, og syv år senere blir nå merkevarenavnene på disse produktene endret.

Produkter for temperaturkontroll i laboratorier og industri

Techne har spesialisert seg på utstyr for temperaturkontroll i laboratorier og industri. Techne har i en årrekke levert de populære Dri-Block varmeblokkene (også kalt termostatblokker), men er også kjent for en rekke andre produkter som prøvekonsentrator (sample concentrator), kalibreringsbad, termostatstyrte vannbad og termoregulatorer til vannbad. Alle disse produktene blir nå videreført under navnet Cole-Parmer, og får nye modellnavn og varenumre. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller om du trenger hjelp med å identifisere de nye varenumrene. Vi kan også hjelpe deg med tilbehør og reservedeler til de tidligere Techne-produktene.

Nettsidene til Techne stenges

De tidligere nettsidene til Techne (www.techne.com) er nå stengt. Bibby Scientific sin nettbutikk (www.bibby-shop.com) er også stengt og norske kunder som er interessert i disse produktene anbefales å ta direkte kontakt med LabMo AS, som er autorisert forhandler for Cole-Parmer.

Kort om Cole-Parmer

Cole-Parmer er en ledende amerikansk produsent av laboratorieutstyr og vitenskapelige instrumenter. Selskapet ble grunnlagt i 1955 av Jerome Cole og John Parmer, og har sitt hovedkontor i Vernon Hills (Chicago, Illinois) i USA. Cole-Parmer eies i dag av Antylia Scientific. Cole-Parmer har vokst til å bli et internasjonalt selskap, og har blant annet kontorer i Canada, Frankrike, Italia, Storbritannia og Tyskland. I tillegg har Cole-Parmer knyttet til seg over 150 globale forhandlere, og i Norge er det LabMo AS som er autorisert forhandler for Cole-Parmer.

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål, ønsker mer informasjon eller om du vil ha veiledning for å finne de rette Cole-Parmer produktene som dekker ditt behov.


Les mer i samme kategori:

Bla i nyhetsarkivet

Se hele nyhetsarkivet vårt med alle artiklene.


Få gratis eksperthjelp!

Vi forenkler innkjøpsprosessen for deg

Snakk med oss om laboratorieutstyr. Opplev fordelene med at vi finner frem til de rette løsningene og produktene for ditt behov. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Skroll til toppen